images/pelajar/IklanSKP121119.jpg

Sila muat turun Iklan dan Borang pada link berikut: Iklan Dan Borang SKP

Perhatian untuk Pelajar Kumpulan A (Program Professional / Asasi) Sesi Jun-Oktober 2018..

Tarikh akhir bayaran bagi pelajar yang berstatus Y3 (penangguhan bayaran) adalah pada 1 Oktober 2018.

Bagi melancarkan proses menduduki peperiksaan, pelajar adalah dinasihatkan untuk mematuhi tarikh yang telah ditetapkan. Proses gugur taraf bagi sekatan menduduki peperiksaan akan dijalankan pada 13 Oktober 2018.

Nota: Bayaran melalui kaunter Bank Islam adalah sangat digalakkan bagi transaksi di saat-saat akhir.

PEMAKLUMAN KEPADA PELAJAR KUMP B SESI 20192

Bagi memberi laluan kepada pelajar yang menghadapi kesukaran membuat bayaran secara atas talian, tarikh akhir bayaran bagi pelajar yang memohon Rayuan Pembatalan Gugur Taraf (RPGT) dilanjutkan dari 24 April 2019 kepada 30 April 2019 manakala tarikh gugur taraf muktamad dilanjutkan dari 27 April 2019 kepada 5 Mei 2019.

Pihak kami sedang sedaya upaya memperbuat pembaikan teknikal ke atas menu bayaran atas talian dan InsyaAllah dijangka dapat digunakan pada awal minggu hadapan.

Mohon maaf atas kesulitan yang timbul. Kerjasama semua amat kami hargai dan kami dahului dengan ucapan terima kasih.

PEMAKLUMAN

PENUTUPAN SEMENTARA SISTEM e-PENGELUARAN KWSP (PENDIDIKAN)

Pengumuman KWSP

(Sumber :
(rujuk 'Announcement' , dibawah tajuk 'Maintenance to e-Pengeluaran Facility') )

pengumuman

Sebarang masalah, boleh dipanjangkan ke :

Informasi & Pautan Pelajar

Jabatan Pengurusan Kewangan Pelajar,
Aras 3, Bangunan Budisiswa HEP,
Universiti Teknologi MARA (UiTM) Shah Alam, Selangor.

Sebarang pertanyaan bolehlah dibuat terus melalui:

1. Emel kami  atau
  2. Post pada laman socmed kami