Info Terkini

28 April 2017 - Pejabat Bendahari UiTM telah mengadakan lawatan ke Jabatan Akauntan Negara Malaysia di Cawangan Selangor bagi membuat Penandaarasan Perolehan Secara Elektronik. Progam lawatan ini disertai seramai 6 orang staf wakil dari Pejabat Bendahari UiTM dan diketuai oleh Ketua Timbalan Bendahari iaitu Pn. Hjh. Azmahton Dato' Hj. Seroji, juga dihadiri En. Amirul Hafiz Bakri (Timbalan Bendahari Kanan), En. Mohd Khairul Izwan Mohd J Makir (Penolong Bendahari Kanan), En. Ibrahim Fadzly Harun (Penolong Bendahari), En. Amin Safuan Mohammad (Penolong Bendahari) dan En. Mohd Rafidi Mohd Saman (Penolong Akauntan).

Pada 21 April 2016, merupakan Hari Trans4u UiTM yang telah diadakan di Dewan Anjung Sri Budiman (Annexe), Pejabat Bendahari turut terlibat dalam menjayakan program ini. Program transformasi ini dibangunkan dengan memberi fokus kepada empat komponen utama iaitu Organisasi (O), Modal Insan (M), Proses (P) dan Teknologi (T) yang diterjemah melalui 16 Program Transformasi dan merangkumi 66 projek. Program transformasi ini melibatkan kesemua peringkat pengurusan Universiti secara menyeluruh dengan pelantikan 7 Pengarah Peneraju, 37 Pengarah Program, 66 Pengurus Projek dan 264 orang ahli pasukan yang menjadi nadi penggerak kepada Program Transformasi UiTM.

Sekiranya anda menghadapi masalah Menu Tidak Dipaparkan, Sila Gunakan Internet Explorer 10 ke atas atau menggunakan Google Chrome/Mozilla Firefox.

Klik Untuk Kemaskini Internet Explorer versi Terkini

Bagi Pengguna IBG, dinasihatkan untuk menggunakan Internet Explorer versi 10.

Klik Untuk Muat Turun Internet Explorer 10 (IE10)

Pihak kami sedang menyelesaikan masalah ini secepat mungkin.

Harap Maklum.

Jadual aktiviti dan latihan adalah mengikut perancangan yang telah dibuat sebelum ini, jika ada sebarang perubahan berkenaan aktiviti dan perancangan latihan akan dimaklumkan.

Januari 2017
Februari 2017